неделя, 8 януари 2017 г.

Younique 3D Fiber Lash Mascara


Привет :)

Днес искам да споделя с вас един комплект за мигли Younique 3D Fiber Lashes Mascara.
За този комплект бях чела в интернет,за съжаление не се предлага в търговската мрежа в България или български сайтове.Моя ми го подари близка приятелка ,може да бъде закупен от Аmazon.



Както много пъти съм писала имам слабост към спиралите за мигли,обожавам дълги ,плътни и обемни мигли.
Този комплект е нещо много по-различно от всичко което съм ползвала до момента.
Състои се от две части,първата е Transplanting Gel  втората Natural Fibers.
Първо трябва да сложим спирала за мигли,няма значение каква е тя....просто тази която ползвам в момента.След като спиралата изсъхне се нанася Transplanting Gel.



Консистенцията на гела прилича на туш на спирала за мигли.Цвета му е черен,по-гъст е от обикновен туш на спирала за мигли някак по лепкав е.Четката е средна на големина с косъмчета ,удобна е за прецизно нанасяне и достигане на всяка мигла.
Гела се нанася след като сме сложили вече любимата спирала и тя е изсъхнала.

Веднага след Transplanting Gel се нанасят Natural Fibers



Natural Fibers са малки фини власинки,които се полепват по миглите.Трябва да се внимава с количеството ,защото при прекалено наплъстяване става грозна черна топка.Трябва да се внимава и  фибрите да не попаднат в окото,защото дразнят доста.
След нанасянето на Natural Fibers се поставя още един слой Transplanting Gel,който запечатва фибрите.
За наистина драматичен ефект може да се повтори още веднъж нанасянето на фибри и след тях гел.
 С комплекта Younique наистина се постига ефект изкуствени мигли,но трябва време да се свикне с него.Въпреки,че имам доста опит с нанасянето на спирала за мигли ми трябваха 2-3 пъти за да успея да постигна добър резултат с Younique.
За да успея да постигна обемни,плътни и дълги мигли с този комплект ми трябват 20 минути,за сравнение спирала си слагам за 2-3 мин.,но резултата определено си заслужава.

Няма коментари:

Публикуване на коментар