събота, 29 октомври 2016 г.

Perfect PNP Хидратиращ крем за ръце и нокти





Привет :)


Днес реших да споделя за един мой любим продукт - Perfect PNP Хидратиращ крем за ръце и нокти с витаминни сфери и серамиди.


Ето какво обещава той :






Този крем съдържа Ceramide 3, който повишава естествената липидна бариера на сухата и чувствителна кожа срещу загуба на влага и външни въздействия. Дълготрайно подобрява хидратацията и защитава кожата. За разлика от обикновените кремове за ръце, които действат докато са върху кожата и при ежедневна употреба, Ceramide 3 се натрупва с течение на времето и създава постоянно овлажнена кожа. Подпомага защитата и подобрява общото състояние на повърхността на кожата и ноктите. Притежава изключително добри омекотяващи свойства. Усилва дейсвието на UV-филтрите и същевременно успокоява чувствителната и раздразнена кожа. Съдържа цинков окис, който има противовъзпалителен и успокояващ ефект. Съдържа масло от ший, който е високоефективен овлажнител и естествен UV-филтър.





А сега да споделя и моето мнение за този крем.


Първото което ме привлече е опаковката,страшно е удобно това,че крема е с помпа-дозатор.Както и преди съм писала това помпите са ми любими,защото не се налага да се бърка както в кутиите тип бурканче.Така дозираш точно количество продукт а останалото се запазва чисто.


Количеството е доста голямо 250мл.,цената е около 8 лева.


Да си призная не ползвам крема само за ръце,аромата е толкова сладък и изкушаващ,че от време на време го ползвам и за цялото тяло.


Крема е доста по различен от други подобни продукти.Частиците в него са витаминни сфери.





При допир с кожата те се разтварят .Крема попива много бързо без да оставя лепкав слой,но пък оставя дълготраен аромат на бисквитки и сметана.



Ако се ползва само за ръце една опаковка ще стигне за доста време.Аз както казах го ползвам и като лосион за тяло,особено добре се отразява на сухата кожа на краката ми...така че го свършвам по бързо.Сетих се за него със застудяване на времето,толкова е приятен сладкия му аромат ...представете си само зимен ден,навън вали сняг и трупа,а вие сте у дома на топло сгушени в меко одеяло ,с аромат на бисквитки и сметана :).

Няма коментари:

Публикуване на коментар