събота, 19 октомври 2013 г.

Лак за нокти wet n wild



Този месец в  Pinks beauty box имаше лак за нокти на марката wet n wild.До сега тази марка не ми беше позната и за първи път пробвам техен продукт.
Лака за мен е по скоро подходящ за ефект върху друг лак,но все пак го нанесох самостоятелно за да се види точно как седи .Консистенцията му е доста рядка,на снимките съм нанесла 3 слоя и пак е почти прозрачен,но както писах за мен този лак е предназначен по скоро да се ползва като ефектен топ .



  

Лак за нокти S-he 296



Със застудяването на времето идва и желанието ми да слагам по тъмни цветове лакове.
Искам да ви покажа един много красив лак в наситено тъмно син цвят.Лака е марка   S-he,номера е  296 - това е собствената марка за декоративна козметика на дрогерия DM.
Първото което ме грабна е шишенцето - много готина и нетипична форма,но да кажа и няколко думи за съдържанието му :).
Лака се нанася лесно,много добре пигментиран е и покрива перфектно на един по плътен или на два тънки слоя.Много обичам силно пигментираните лакове,досадно ми е та повтарям по 3 пъти за да се получи цвета.Цвета е много тъмно синьо с много финни блестящи частици.Блясъка на лака е страхотен,на всички снимки е без топ лак.










вторник, 15 октомври 2013 г.

Кутия на красотата - Pinks beauty box месец октомври




Ето и октомврийската кутия на красотата - Pinks beauty box ,ще ви я покажа само като съдържание,а по натам ще напиша отзивите си за продуктите.







петък, 11 октомври 2013 г.

Крем за около очи AVENE Ystheal+


Няколко седмици след като спрях да ползвам това кремче за зоната около очите реших да напиша моите впечатления от него.Търсех си хубав крем за околочния контур ,след консултации в няколко аптеки се спрях на   AVENE  Ystheal+  за възраст над 25 години (аз съм на 29).Видях,че има комплект крема за около очи и крема за лице от същата серия ,който излиза много изгодно като цена и си взех него-цената на комплекта беше 67 лв.




Ето какво обещава производителя:
 
Предотвратява и коригира първите бръчки, възвръща блясъка на кожата. Неговата текстура гел-крем е специално създадена за околочния контур.

  • Анти-ейдж: Ретиналдехидът, патентована активна съставка, стимулира активността на клетките на кожата за увеличаване синтеза на колаген и еластин.
  • Антиоксидантно: Пре-токоферилът, мощен антиоксидантен агент, осигурява защита от вредното действие на свободните радикали.
  • Успокояващо: термалната вода Avène, успокояваща и антииритативна, предоставя на кожата Ви мигновено усещане за успокоение.

Ysthéal+ Очен контур е подходящ при поява на първи бръчки и бръчици в областта на околоочния контур (25 + години).

Препоръки за употреба:

  • Отстранете внимателно грима от очите.
  • Нанасяйте вечер, с потупване от вътрешния ъгъл на окото към външния, наблягайки на „пачия крак”.
  • Избягвайте директния контакт с очите.

Цената на крема самостоятелно извън комплекта е 45лв.

Ето и мойте лични впечатления:
Започнах да ползвам крема пролетта точно както е описано,след почистване на грима-първо измивах лицето и очите и после отстранявах с мицеларна вода остатъците от спирала.Тогава бях взела мицеларната вода на Авен ,която освен ,че не почистваше хубаво спирала ми щипеше в зоната около очите.След почистване нанасях крема ,след няколко секунди започваше щипене и парене на цялата зона около очите -доста неприятно усещане.След 2 дни употреба само вечер се събудих с лющеща се кожа около очите.Консултирах се с козметичка,с консултантките в аптеките и писах и на авен за да разбера къде е проблема.Спрях да ползвам мицеларната вода защото и тя допълнително дразнеше,спазих препоръките и разредих ползването на крема през вечер ,но лющенето продължи и спрях да го ползвам.Междувременно  дойде лятото и нямаше и как да го ползвам ,защото не е подходящ за летния сезон.В началото на есента реших да му дам пак шанс,но отново същото лющене.
Това е първото кремче с което толкова да не се разбираме и в крайна сметка се разделихме :).Съжалявам само че не разбрах какво в него не ми понесе за да знам и да внимавам какво купувам,но поне на едно се научих....колкото и да ми е неудобно да си искам тестер преди да купувам особено скъпа козметика.